Vi ser fram emot ett roligt 2019

14 Januari 2019

Vi har nu precis lämnat ett lyckat 2018 bakom oss där vår fisk och skaldjur har avnjutits och förgyllt både vardag och fest hos hushåll över hela landet. Det var ett år där vi både fick utmärkelser och vårt sortiment nådde allt större delar av marknaden. Vi ser nu med spänning fram emot ett minst lika bra år 2019.

Trevliga framgångar under 2018

Några av de mer minnesvärda händelserna för oss på Fiskexporten under 2018 var bland annat att den Senapsgravade tofun togs in till Icas rikssortiment och att stora delar av det populära sortimentet av inlagda sillar blev en del av Coops rikssortiment. Även våra goda färdigrätter togs in i sortimentet till Coops butiker med manuella delidiskar.

Under året hann vi också med att lansera vår nya smakrika Delikatessmatjessill, bli prisade med Fjällbackas Kräftgravade sill i Nyhetsbyrån TT:s test av midsommarsillar samt lansera premiumsill.se, en hemsida helt tillägnad de smakrika inlagda sillarna. Vi ser med glädje att de goda sillarna når fler och fler konsumenter varje år som går.

Med mycket spännande framför oss

Vi har nu siktet inställt på ett 2019 med mycket att se fram emot. Först och främst har vi flera spännande nyheter som kommer att se dagens ljus under vecka 15. Sedan har vi även den trevliga högtiden påsken framför oss där fisken och skaldjuren har sin självklara plats på matbordet.

Därefter är det dags för midsommar där framför allt de goda sillarna förenar släkt och vänner som en viktig del av firandet.

Följ oss gärna under 2019

Håll gärna ögonen öppna inför våra trevliga nyheter under vecka 15 och följ oss på vår smakrika resa här på vår hemsida eller via vår Facebook-sida. På premiumsill.se kan du även läsa mer om alla de goda inlagda sillarna.

Vi ses i vår!