Vår sill är bäst i test!

Vi är stolta och glada över att våra sillar flera gånger har blivit prisbelönade i test i flera av landets medier och vid flera roliga evenemang. De smakrika premiumsillarna är prisade både för sin goda smak och fylliga konsistens.

Etta i TT:s test av midsommarsill

Vid Nyhetsbyrån TT:s test av inlagda sillar inför midsommar 2018 lyckades vår Fjällbacka Kräftgravade sill med att ta hem förstaplatsen i kategorin krämiga sillinläggningar. Motiveringen löd: "God smak för de som gillar dill. En ovanlig sill med touch av kräfta som överraskar på sillbordet". Läs mer om TT:s test av Fjällbacka Kräftgravade sill här.

Vinnare hos Expressens Mitt kök

I december 2017 gjorde Expressens magasin Mitt kök ett smaktest på senapsill inför julen. När det var klart stod Fiskexportens Torekov Senapsill som vinnare. Torekov Senapsills vinst motiverades med att sillen har en god smak och en fyllig konsistens. Läs mer om Expressens test av Torekov Senapsill här.

Etta vid Sillens helg på Marstrand

I månadskiftet maj-juni anordnas traditionsenligt Sillens helg på Marstrand. Ett stående inslag är att kora Sveriges godaste sill. Juryn består av välkända krögare och kockar från västkusten med särskild förkärlek till havets läckerheter. Vid Sillens helg 2016 nådde Fiskexporten högst i smaktestet och blev bäst i test med Marstrands Bryggsill. Läs mer om Sillens helg här.

En hemsida om våra smakrika sillinläggningar

På vår webbsida dedikerad till våra sillar kan du läsa mer om hela sortimentet av de goda inlagda sillarna, få tips på spännande recept och mycket annat. Läs gärna mer på www.premiumsill.se