Ny hemsida tillägnad vår premiumsill

17 Oktober 2018

Fiskexportens goda sillinläggningar har med tiden kommit att bli vårt signum och sillarna är idag efterfrågade och omtyckta över hela landet. Vi kan med stor glädje och stolthet berätta att vi precis har lanserat en helt ny hemsida tillägnad vårt sortiment av smakrika inlagda sillar av premiumkvalitet. 

Hemsida med allt om de goda sillinläggningarna

Vi på Fiskexporten strävar alltid efter att utvecklas och har med åren gått framåt och växt mycket i vår verksamhet. En del av detta har varit utvecklingen av vårt sortiment av goda sillinläggningar. 

De goda sillarna har med tiden blivit många och det var nu dags för en hemsida med fokus på det stora sortimentet där du som kund kan läsa mer om både din egen favoritsill och resten av det smakrika sillsortimentet.

På www.premiumsill.se finns information om de delikata sillarna med allt från Brantevikssillen, Torekovs senapsill och Delikatessmatjesillen till Fjällbackas kräftgravade sill och det veganska alternativet Senapsgravad tofu.

På hemsidan går det också att läsa de spännande historierna om sillgubbarna på burkarna samt få tips på goda sillrecept som passar alla tillfällen året om.

Läs mer om de älskade sillarna på premiumsill.se

Vill du veta mer om Fiskexportens sortiment av inlagda sillar? Besök gärna den helt nya hemsidan www.premiumsill.se