Fiskexportens favoritsill till julbordet

30 November 2018

Julen är nu bara en månad borta. Det är en tid då sillen har en given plats på matbordet tillsammans med de andra läckerheterna som hör högtiden till. Vi vill tipsa om fyra sillar från Fiskexporten som passar utmärkt på julbordet.

Fyra goda sillar med något för alla smaker

En god sillinläggning kan ätas som den är, men passar även bra som komplement till andra maträtter. Ur vårt sortiment vill vi tipsa om Branteviksillen, Varbergs Drömsill, Torekov Senapsill och Fjällbackas Kräftgravade sill. Det är fyra sillar som alla, med sina unika karaktärer, passar utmäkt till de goda smakerna på julbordet.

Branteviksillen är en smakrik sill med både söta och salta inslag, Drömsillen har en krämig karaktär med stenbitsrom och dill, Torekov Senapsill är inlagd i en god senapssås med söta och starka inslag och Fjällbackas Kräftgravade är slutligen en sill med smak av både kräfta och krondill. Med de fyra goda sillinläggningarna hittas något för alla smaker på årets julbord.

Testa våra smakrika inlagda sillar

Ta en titt i vårt sortiment och testa gärna våra favoritsillar till julbordet vid årets firande. Läs mer om de fyra sillarna och resten av det smakrika inlagda sillarna på www.premiumsill.se.