Fiskexporten går in i ny spännande fas

1 Mars 2019

Vi på Fiskexporten Varberg är glada över att berätta att vi just har gått in i en ny spännande period i vår historia med många möjligheter i sikte. Vi har blivit ett dotterbolag till Bröderna Hanssons i Göteborg.

Två företag med en och samma grund

Fiskexporten ägs nu sedan en tid tillbaka av Bröderna Hanssons i Göteborg. Det är ett nytt samarbete som kommer att föra med sig många positiva effekter för båda företagen.

Bröderna Hanssons har precis som Fiskexporten en gedigen historia och kommer från en stolt tradition där de enda sedan slutet av 1800-talet har levererat fisk och skaldjur till matbord landet över.

Det är också ett företag som delar många av de värderingar som finns hos Fiskexporten. Förutom en önskan om att alltid erbjuda fisk och skaldjur av kvalitet finns även hos Bröderna Hanssons en strävan efter hållbarhet och ett ansvarstagande inför miljön.

Fortsatt utveckling av Fiskexporten

Att vi nu är ett helägt dotterbolag till Bröderna Hanssons betyder att båda företagen kommer att kunna dra stor nytta av varandra. Vi på Fiskexporten ser med glädje fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet och gå framåt i branschen tillsammans med Bröderna Hanssons.

Läs gärna mer om vår långa historia eller om vårt smakrika sortiment av fisk och skaldjur.