Fiskexporten på matmässa i Tyskland

31 Januari 2019

Vi kan med glädje berätta att vi på Fiskexporten i förra veckan var med och representerade den svenska silltraditionen under ett roligt evenemang i Tyskland, nämligen mässan Internationale Grüne Woche i Berlin.

En del av Swedish Gourmet Herring

Grüne Woche i Berlin är världens största konsumentmässa inom områdena livsmedel, jordbruk och trädgård med sina cirka 1750 utställare och över 400 000 besökare.

Goda inlagda sillar är en mattradition som väl representerar den svenska matkulturen och när det var dags för årets upplaga av Grüne Woche var sillen en av de produkter som skulle visas upp vid den svenska montern.

Tillsammans med två andra sillaktörer presenterade vi sillserien Swedish Gourmet Herring, en serie som tagits fram av Sillens Helg i Marstrand och som visar upp svenska sillsorter av särskilt hög kvalitet. 

Premiumsill från Fiskexporten

Vi på Fiskexporten är både glada och stolta över att vara en del av serien med svenska gourmetsillar och över att kunna sprida den svenska silltraditionen utanför landets gränser. Se gärna hela vårt sortiment av smakrika inlagda sillar på vår hemsida www.premiumsill.se